Οργανισμός Βρεφονηπιακής
Παιδικής και Οικογενειακής
Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Εγγραφών Περιόδου 2022-2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠ. ΓΩΓΑΚΟΣ, ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ Η Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Σας ανακοινώνουν ότι η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφή παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς για τη νέα σχολική περίοδο 2022-2023

θα αρχίσει τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι Παιδικοί / Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. φιλοξενούν παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως και αυτή της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Α. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

• Αίτηση εγγραφής συμπληρωμένη από τους γονείς/κηδεμόνες του παιδιού
• Ατομική κάρτα υγείας του παιδιού συμπληρωμένη από παιδίατρο, συνοδευομένη από φωτοτυπία εμβολίων.
• Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων περί αποδοχής του κανονισμού λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία )
• Υπεύθυνη Δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα / κηδεμόνα.
• Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας 2022 ( οικονομική χρήση 2021) ή υποβληθείσα φορολογική δήλωση ( Ε1-2022 )
• Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης( τελευταίο εξάμηνο).
• Βεβαίωση εργασίας γονέων ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό εργασίας ή ανεργίας.
• Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό που αποδεικνύει την κατοικία στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Β. Συμπληρωματικά δικαιολογητικά αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο αίτησης.

• Πρόσθετες πληροφορίες και έντυπα των απαραίτητων δικαιολογητικών οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον παιδικό/βρεφονηπιακό σταθμό επιλογής τους και στην ιστοσελίδα μας www.obrepom.gr
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μετά από ραντεβού στους κατά τόπους παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
• Είτε με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση Μιαούλη 4 Τ.Κ.: 55337 Τριανδρία Θεσσαλονίκη «Υπόψη Κα Κετσετζή Ιουλία Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Ν.Π.Δ.Δ. (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης».

Ακoλουθούν τα στοιχεία επικοινωνίας με τους δημοτικούς παιδικούς /βρεφονηπιακούς σταθμούς του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ του Δήμου Θεσσαλονίκης

ΠΑΙΔΙΚΟΙ / ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ :

1. Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, Εκάβης – Λασιθίου 1, 2310 832131, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

2. Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, Ρήγα Φεραίου 14, 2310 317080, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3. Δ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, Μιαούλη 4,2310260215, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

4. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, Καρακάση 93, 2310 912268, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( Λειτουργούν μόνο νηπιακά τμήματα)

5. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑΣ, Δορυλαίου 34, 2310 912758,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

6. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗΣ, Βερατίου 6, 2310 514010, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

7. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΥ, Γαλανάκη 1, 2310 514577,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ, Μιαούλη 2Α, 2310 927122,
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠ. ΓΩΓΑΚΟΣ