Οργανισμός Βρεφονηπιακής
Παιδικής και Οικογενειακής
Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ovrepom-new-logo

ANAKΟΙΝΩΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Θεσσαλονίκης» σας ενημερώνει ότι η διαδικασία εγγραφών και επανεγγραφών των παιδιών θα ξεκινήσει την:
10/05/2020 και θα ολοκληρωθεί την 31/05/2020

Ως  Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης» αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να ανακύψουν κατά την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σας ενημερώνουμε για τα εξής:
•    Αιτήσεις με δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής θα δίνονται και θα κατατίθενται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς κατά τις ώρες: 10:00 έως στις 13:00.
•    Κατά το χρόνο έναρξης και διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να αποστέλλετε τις αιτήσεις που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο μας www.obrepom.gr συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
•     Είτε με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση Μιαούλη 4ΤΚ 55337 Τριανδρία Θεσσαλονίκη «Υπόψη Κα Κετσετζή Ιουλία Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσηςτου Ν.Π.Δ.Δ. (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης».
•    Είτε μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
•    Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία αποστολής της αίτησής σας, με τους προαναφερόμενους τρόπους μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2310 989283, 900605, 989280 προκειμένου να κανονιστεί ένα εξατομικευμένο ραντεβού.

Παρακαλούμε όπως, εάν αποστείλετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσω email ή μέσω συστημένης επιστολής, να μεριμνήσετε για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια των εγγράφων σας, ενώ συστήνουμε να αναγράφετε ευανάγνωστα και ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ