Οργανισμός Βρεφονηπιακής
Παιδικής και Οικογενειακής
Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ovrepom-new-logo

ANAKΟΙΝΩΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Θεσσαλονίκης» σας ενημερώνει ότι η διαδικασία εγγραφών και επανεγγραφών των παιδιών θα ξεκινήσει την:
10/05/2020 και θα ολοκληρωθεί την 31/05/2020

Ως  Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης» αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να ανακύψουν κατά την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σας ενημερώνουμε για τα εξής:
•    Αιτήσεις με δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής θα δίνονται και θα κατατίθενται στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς κατά τις ώρες: 10:00 έως στις 13:00.
•    Κατά το χρόνο έναρξης και διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να αποστέλλετε τις αιτήσεις που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο μας www.obrepom.gr συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
•     Είτε με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση Μιαούλη 4ΤΚ 55337 Τριανδρία Θεσσαλονίκη «Υπόψη Κα Κετσετζή Ιουλία Αναπλ. Προϊσταμένη Διεύθυνσηςτου Ν.Π.Δ.Δ. (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης».
•    Είτε μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
•    Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε δυσκολία αποστολής της αίτησής σας, με τους προαναφερόμενους τρόπους μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2310 989283, 900605, 989280 προκειμένου να κανονιστεί ένα εξατομικευμένο ραντεβού.

Παρακαλούμε όπως, εάν αποστείλετε την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσω email ή μέσω συστημένης επιστολής, να μεριμνήσετε για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια των εγγράφων σας, ενώ συστήνουμε να αναγράφετε ευανάγνωστα και ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2020-2021

nation-sign ovrepom-new-logo
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ν.Π.Δ.Δ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
(Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) Δήμου Θεσσαλονίκης» για τη νέα σχολική περίοδο 2020-2021 θα αρχίσει στις:


10 Μαΐου 2020 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2020.


Α. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής και επανεγγραφής είναι:
•    Αίτηση εγγραφής / επανεγγραφής συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες του παιδιού.
•    Ατομική κάρτα υγείας του παιδιού συμπληρωμένη από παιδίατρο, συνοδευόμενη από φωτοτυπία βιβλιαρίου εμβολίων.(σελίδα αρχική με τα στοιχεία του παιδιού και τις σελίδες των εμβολίων ).
•    Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων περί αποδοχής του κανονισμού λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία ).
•    Υπεύθυνη Δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία.
•    Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας 2020 (οικονομική χρήση 2019) ή υποβληθείσα φορολογική δήλωση (Ε1-2020).
•    Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίο εξάμηνο).
•    Βεβαίωση εργασίας γονέων ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό εργασίας ή ανεργίας.
•    Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό που αποδεικνύει την κατοικία στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
 
Β. Συμπληρωματικά δικαιολογητικά αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο αίτησης.
Για πληροφορίες και έντυπα, οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον Παιδικό/Βρεφονηπιακό σταθμό της επιλογής τους, στα γραφεία Διοίκησης και στην ιστοσελίδα μας www.obrepom.gr.
 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020

Ανακοινώνεται ότι η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφή παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του «Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) Δήμου Θεσσαλονίκης» για τη νέα σχολική περίοδο 2019-2020 θα αρχίσει στις 10 Μαΐου 2019 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι Παιδικοί Σταθμοί του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. δέχονται και ΠΡΟΝΗΠΙΑ. Επομένως θα φιλοξενήσουν παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως και 4,5 ετών ( παιδιά που γεννήθηκαν από 01/01/2015 έως 28/02/2019).

Α. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

 1. Αίτηση-συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο.
 2. Βεβαιώσεις εργοδότη:
  • Α) Βεβαιώσεις εργοδότη για την εργασία των γονέων στο Δημόσιο Τομέα.
  • Β) Βεβαιώσεις εργοδότη για την εργασία των γονέων στον Ιδιωτικό Τομέα (πρόσφατες) και ένσημα/εργόσημα του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού).
  • Γ) Για Ελεύθερους Επαγγελματίες:
   • α) αντίγραφο της Δήλωσης Ενάρξεως Επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ. και βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί ή ρυθμιστεί οι εισφορές, ή πρόσφατη ειδοποίηση του ασφαλιστικού φορέα για την μη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών.
   • β) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος.
 3. Συμπληρωμένη Ατομική Κάρτα Υγείας φιλοξενούμενου παιδιού από παιδίατρο.
 4. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (Εκκαθαριστικό Σημείωμα) του τρέχοντος οικονομικού έτους (οικονομική χρήση προηγούμενου έτους).
 5. Υπεύθυνη δήλωση των γονέων περί αποδοχής του κανονισμού λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού.
 6. Υπεύθυνη δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα.
 7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης έκδοσης τελευταίου εξαμήνου.Σε περίπτωση που προσκομισθεί σε άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής, να συνοδεύεται απαραίτητα από επίσημη μετάφραση.
 8. Άδεια νόμιμης παραμονής για εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων.
 9. Δικαστική Απόφαση επιμέλειας του παιδιού σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης.
 • Τα έντυπα (1,3,5,6) χορηγούνται από την υπηρεσία ή είναι χορηγούμενα από την ιστοσελίδα μας www.obrepom.gr .

Β. Συμπληρωματικά δικαιολογητικά αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο αίτησης.

Για πληροφορίες και έντυπα οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον παιδικό/βρεφονηπιακό σταθμό επιλογής τους, στα γραφεία Διοίκησης και στην ιστοσελίδα μας www.obrepom.gr

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 ΜΑΡΙΑ ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ

 

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα


Imerida 1200

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

"Σύγχρονες προσεγγίσεις στην αποκατάσταση των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα ή ακουστικά βαρηκοΐας"

που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Κοχλιακών Εμφυτεύσεων του Π.Γ.Ν.Θ. "ΑΧΕΠΑ" την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 18:00 εως 20:00 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27).

Είσοδος Ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα