Οργανισμός Βρεφονηπιακής
Παιδικής και Οικογενειακής
Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Εκδήλωση των παιδικών σταθμών του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Ο «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ», την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 10.30 π.μ. στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να:

-Παρακολουθήσουν παράσταση με το έργο «Το πάρτι στο δάσος και ο λύκος» από το κουκλοθέατρο της Χριστίνας Μπήτιου στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.

-Συμμετάσχουν μαζί με την Ομάδα «Τρίλλιες» σε μια ανοιξιάτικη ηχητική ιστορία που θα εξελιχθεί σε ένα παραμύθι με παιχνίδια ρυθμού, κίνησης και χορού. Όλοι μαζί θα μπλεχτούμε σε ένα πολύχρωμο μουσικό γαϊτανάκι για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι.

-Διασκεδάσουν με μουσικοκινητικά παιχνίδια από την Ομάδα SourLiBoom στο Εξωτερικό Αμφιθέατρο.

Επίσης στο εργαστήρι «Περιβαλλοντικών» που θα στηθεί από το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. τα παιδιά θα ξεδιπλώσουν το εικαστικό τους ταλέντο, με τις κατασκευές και τις ζωγραφιές τους.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν όλοι οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Στόχος της εκπαίδευσης που προσφέρουμε στα παιδιά μας είναι να εφαρμόσουμε περιβαλλοντική εκπαίδευση και να καλλιεργήσουμε οικολογική συνείδηση για να τεθούν τα θεμέλια για την οικοδόμηση του νέου περιβαλλοντικού ήθους καλλιεργώντας παράλληλα νέες αξίες, στάσεις και συμπεριφορές. Να συνειδητοποιήσουν τον εαυτό τους και το περιβάλλον καθώς και τις συνέπειες των πράξεων τους πάνω σ’ αυτό, μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δραστηριότητες» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. κος Γεώργιος Αρβανίτης.

Για να κατεβάσετε την πρόσκληση για την εκδήλωση πατήστε εδώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΟΥ Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ