Οργανισμός Βρεφονηπιακής
Παιδικής και Οικογενειακής
Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεων Α΄ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Σύγχρονες προσεγγίσεις στην αποκατάσταση των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα ή ακουστικά βαρηκοΐας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης με ομιλητές τους: Δρ. Γιώργος Κυριαφίνης, ιατρός χειρούργος Ω.Ρ.Λ. Της Α΄ Ω.Ρ.Λ. Πανεπιστημιακής Κλινικής του Γ.Π.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ», Η Δρ. Σοφία Αηδονά, ειδική παιδαγωγός- λογοπαθολόγος και ο Δρ. Πέτρος Σταγιόπουλος, ειδικός παιδαγωγός, σχολικός σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μαρία Ακριτίδου.

Εκδήλωση των παιδικών σταθμών του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Ο «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΠΕΡΙΒΑΛΛΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ», την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στις 10.30 π.μ. στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδήλωση των παιδικών σταθμών του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Ο «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης» διοργανώνει αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές εκδηλώσεις καθώς η φετινή σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Οι μικροί μας φίλοι και οι γονείς τους θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν με τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στους προαύλιους χώρους των παιδικών Σταθμών μας.

Διαβάστε περισσότερα: Εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.