Οργανισμός Βρεφονηπιακής
Παιδικής και Οικογενειακής
Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο «Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης» προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που ασχολούνται με την εξεύρεση χρηματοδοτήσεων μέσω των διαθέσιμων Ευρωπαϊκών, Εθνικών και συγχρηματοδοτούμενων εργαλείων, προκειμένου να μας ενημερώσουν για προγράμματα ΕΣΠΑ που είναι διαθέσιμα, ώστε να αξιοποιηθούν για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και την υλοποίησή έργων που θα συμβάλλουν στην βελτίωση των παροχών του Οργανισμού, χωρίς δαπάνη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Sos Plagiari Logo

Το παιδικό χωριό SOS Πλαγιαρίου σας προσκαλεί στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος πρώιμης παρέμβασης,που υλοποίησε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στους Βρεφικούς σταθμούς του Οργανισμού βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά την σχολική χρονιά 2018-2019.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:00, στο Δ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, Μιαούλη 4, Τριανδρία.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Είσοδος ελεύθερη

Π.Α.: Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, 2310233692

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 24-06-2019 και ώρα 16:30μμ στο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού Τριανδρίας - Μιαούλη 2Α η παιδίατρος κ . Όλγα Τζέτζη, θα ενημερώσει τους γονείς και τις παιδαγωγούς όλων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ ) Δήμου Θεσσαλονίκης , σχετικά με:

  1. Την σημασία των φρούτων, λαχανικών και γάλακτος στη διατροφή των παιδιών
  2. Τη σημασία του εμβολιασμού στα πλαίσια της εμβολιαστικής εκστρατείας emboliazw 3# του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης .

Η πρόεδρος
Μαρία Ακριτίδου

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

dimos-thessalonikis-logo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Αθανάσιος Παππάς
και η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ο.ΒΡΕ. Π.Ο.Μ., Μαίρη Ακριτίδου-Γιαννουλοπούλου
σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Δ' Δημοτικού Παιδικού Σταθμού την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019, ώρα 11:00 στην οδό Μιαούλη 4 Τριανδρία

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Υποκατηγορίες