Οργανισμός Βρεφονηπιακής
Παιδικής και Οικογενειακής
Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Ανακοινώνεται ότι η υποβολή των αιτήσεων για εγγραφή παιδιών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του «Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ) Δήμου Θεσσαλονίκης» για τη νέα σχολική περίοδο 2018-2019 θα αρχίσει στις 10 Μαΐου 2018 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαΐου 2018 .
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οι Παιδικοί Σταθμοί του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. δέχονται και ΠΡΟΝΗΠΙΑ. Επομένως θα φιλοξενήσουν παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως και 4,5 ετών ( παιδιά που γεννήθηκαν από 01/01/2014 έως 28/02/2018).

 Α. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

  • Αίτηση εγγραφής / επανεγγραφής συμπληρωμένη από τους γονείς του παιδιού.
  • Ατομική κάρτα υγείας του παιδιού συμπληρωμένη από παιδίατρο, συνοδευομένη από φωτοτυπία εμβολίων.                                                                                      
  • Υπεύθυνη Δήλωση των γονέων περί αποδοχής του κανονισμού λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού (το έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία ).
  • Υπεύθυνη Δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας ( 2018 ) ή υποβληθείσα φορολογική δήλωση ( Ε1-2018 ).
  • Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Βεβαίωση εργασίας γονέων ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό εργασίας ή ανεργίας.
  • Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή οποιοδήποτε άλλο δικαιολογητικό που αποδεικνύει την κατοικία στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Β. Συμπληρωματικά δικαιολογητικά αναφέρονται αναλυτικά στο έντυπο αίτησης.

Για πληροφορίες και έντυπα οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον παιδικό/βρεφονηπιακό σταθμό επιλογής τους, στα γραφεία Διοίκησης και στην ιστοσελίδα μας www.obrepom.gr

 

                                     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                     ΜΑΡΙΑ ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεων Α΄ Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής Α.Π.Θ. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης με θέμα «Σύγχρονες προσεγγίσεις στην αποκατάσταση των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα ή ακουστικά βαρηκοΐας».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης με ομιλητές τους: Δρ. Γιώργος Κυριαφίνης, ιατρός χειρούργος Ω.Ρ.Λ. Της Α΄ Ω.Ρ.Λ. Πανεπιστημιακής Κλινικής του Γ.Π.Ν.Θ. «ΑΧΕΠΑ», Η Δρ. Σοφία Αηδονά, ειδική παιδαγωγός- λογοπαθολόγος και ο Δρ. Πέτρος Σταγιόπουλος, ειδικός παιδαγωγός, σχολικός σύμβουλος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μαρία Ακριτίδου.

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα


Imerida 1200

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

"Σύγχρονες προσεγγίσεις στην αποκατάσταση των παιδιών με κοχλιακό εμφύτευμα ή ακουστικά βαρηκοΐας"

που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Διεπιστημονική Ομάδα του Κέντρου Κοχλιακών Εμφυτεύσεων του Π.Γ.Ν.Θ. "ΑΧΕΠΑ" την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 18:00 εως 20:00 στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27).

Είσοδος Ελεύθερη.

Διαβάστε περισσότερα: Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις των παιδικών σταθμών του Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η χριστουγεννιάτικη διάθεση θα πλημμυρίσει τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του «Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης» κατά την διάρκεια των μικρών εκδηλώσεων-γιορτών που πραγματοποιούνται. Οι μικροί μαθητές με άμεσο και ενεργό ρόλο μαζί με τους γονείς θα περάσουν όμορφα και δημιουργικά στα εργαστήρια που θα στηθούν στους παιδικούς σταθμούς και θα απολαύσουν μικρά χριστουγεννιάτικα δρώμενα.
Παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία σε όλους τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς να:

  • Παρακολουθήσουν την Χριστουγεννιάτικη παράσταση με το έργο «Ποντικομικρούλης» από το κουκλοθέατρο της Χριστίνας Μπήτιου.
  • Συμμετάσχουν μαζί με την Παιδική Σκηνή του θεάτρου «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» σε μια παράσταση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους «Μικρό-μικρό στο μεγάλο, μεγάλο κόσμο».

Οι παραπάνω παραστάσεις θα προσφερθούν δωρεάν από τον Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ. Δήμου Θεσσαλονίκης στους μικρούς του μαθητές.
Κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν Χριστουγεννιάτικες γιορτές όπου η συμμετοχή των παιδιών στην εορταστική ατμόσφαιρα θα προσφέρει χαμόγελα και θα μοιράσει ευχές σε μικρούς και μεγάλους.

Υποκατηγορίες